Coevorden – Kruidvat aan het EDS-plein hield maandagavond een ladies night vol gezelligheid, make-up, parfum en feestelijk drankje.

Via Facebook werd deze avond aangekondigd en er werd een like- en deelactie gehouden. Daarmee zijn zo’n 30.000 mensen bereikt. Uit al die likes en gedeelde berichten is geloot. De winnaar van een cadeaubox vol verzorgingsproducten is Joyce van Vuurde uit Coevorden. Voor andere bezoekers lag een aantal goodiebags klaar.

Beste team

Het drankje was niet alleen ter ere van de ladies night, maar zeker ook voor het feit dat dit filiaal van Kruidvat is uitgeroepen tot de winnaar van de Global Store Team Award 2020. Het team is daar natuurlijk hartstikke trots op. “Wij zijn dus het beste team van de Kruidvat-organisatie”, aldus filiaalmanager Rianne Nijman. Criteria waren onder meer het winkelbeeld, de klantvriendelijkheid en het ondernemerschap.

De Kruidvat Holding is in Chinese handen. Rianne gaat vanwege de prijs in maart naar China samen met mensen van het hoofdkantoor in Nederland voor een presentatie. Ter voorbereiding daarop worden in januari opnamen in de winkel gemaakt voor een film.