Coevorden – Liam en Tyler van der Laan hadden dinsdagavond de eer om het kapelletje bij het Sint Antoniusgebouw achter de H. Willibrorduskerk te onthullen. Na de H. Mis in de kerk aan de Wilhelminasingel werd de kapel ingewijd door pastoor Tjitze Tjepkema in aanwezigheid van vele parochianen.

Tot slot werd het echtpaar Van Oevelen uit Coevorden toegezongen, afgesloten met een luid hoera. Juist dinsdag waren de heer en mevrouw Van Oevelen vijftig jaar getrouwd.

Architect Koos Bakker uit Coevorden maakte het ontwerp ervoor nadat hij in Twente inspiratie had opgedaan. De vrijwilligers, die het Sint Antoniusgebouw realiseerden, wilden graag iets doen met een oude gevelsteen uit 1854. Het kapelletje is daarom boven deze gevelsteen gebouwd. Daarnaast kreeg de geloofsgemeenschap van Coevorden een marmeren altaarsteentje aangeboden, afkomstig uit het voormalige klooster Mariënbos in Emmen. Overdag is de kapel vrij toegankelijk door via de steeg naast de parochiekerk naar de achterkant van het gebouw te lopen. Het Sint Antoniusgebouw van de St. Willibrorduskerk werd in januari geopend door bisschop mgr. Ron van den Hout.