Het was weer feest aan de Reindersdijk

Het was weer feest aan de Reindersdijk

Dalen – Het was zaterdagavond weer groot feest op het festivalterrein van Weijdepop en Pearl Village aan de Reindersdijk. Het aantal bezoekers was enorm. Zover het oog kan reiken, stonden fietsen geparkeerd.

Het nieuwe podium, De Knapschuur, blijkt een schot in de roos. Vele dj’s passeerden de revue. In ‘De Huiskamer’ van Weijdepop was het zaterdagmiddag wat rustiger door het regenachtige weer. Daar speelden Left of Centers, These Roads, de John Cornwill Band, Cave Canem, de Bluesbende en als topper Be en Blues Busters. Tegen half acht ’s avonds moest iedereen het terrein verlaten vanwege hevig onweer. Bouwbedrijf Scholten opende de loods om iedereen er te laten schuilen. Na ruim een half uur kon iedereen terug naar het terrein om verder te feesten. In de grote tent van Weijdepop trad als hoofdact de band The Night Flight op.

Niet alleen bij de stages was het druk, maar ook de food- & chillarea op het buitenterrein stond vol. Vele Dalenaren, jong en ouder, waren van de partij. Iedereen was vol lof over de organisatie en ook wel trots dat dit is neergezet in Dalen.

Vandaag, op de slotdag, is er in ‘De Huiskamer’ muziek vanaf 13.00 uur van Julia Kisjes, Roosterz, Eikens en Warta en Sorry John. Bigband Coevorden speelt vanaf 13.30 uur in de grote tent, waarna ook De Breibergers en De Sjompiesingers van zich laten horen. Op deze slotdag beginnen de laatste optredens om 20.00 uur.

Meer informatie over Pearl Village staat op www.pearlvillage.nl, Facebook en Instagram. Voor Weijdepop zie www.weijdepop.nl en Facebook.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

juli 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Logo Theater Hofpoort