Harbrinkhoek/Coevorden – Ook in de vijfde wedstrijd van deze competitie heeft Germanicus niet kunnen winnen. Ditmaal verloor Germanicus de uitwedstrijd tegen MVV’29 in Harbrinkhoek. De Twentse ploeg scoorde driemaal, Germanicus geen enkele keer.

Voor rust was Germanicus de bovenliggende partij, er werden diverse kansen gecreëerd. De goed spelende Nance Hoogeveen kreeg de grootste kans in de 42ste minuut, maar zijn inzet belandde in het zijnet. Pal voor rust speelde Daan van Dijk voor Sinterklaas door de bal te zacht terug te spelen op keeper Mendes. Spits Stan Oude Avenhuis pakte het cadeautje uit voor de 1-0.

Meteen na rust volgde de 2-0, een voorzet van rechts kon ongehinderd in het vijfmetergebied worden binnengeschoten door Job Maathuis. Het spelbeeld was hetzelfde. Germanicus was veelal aan de bal, maar een kans voor een leeg doel was niet aan de ingevallen Stefan Kikkert besteed. In de slotfase werd Germanicus uitgecounterd door de thuisheren, Stan Oude Avenhuis rondde de counter vakkundig af voor de 3-0.

Germanicus speelde bij vlagen goed. Echter, als je zo gemakkelijk de doelpunten weggeeft en de kansen niet afmaakt wordt het een lastig seizoen voor Germanicus. Volgende week is Germanicus vrij, zondag 3 november speelt Germanicus thuis tegen Twedo.