Dalen – Het was zaterdagavond reuzegezellig in de volle zaal van restaurant De Baander in Dalen. Lionsclub Coevorden/Dalen, De Baander en Pearl Village Festival hielden er het Discoktoberfest. De avond was barstensvol discohitjes met een knipoog naar het Oktoberfest.

Er waren drie dresscodes, die goed waren gevolgd. Zo waren de feestgangers, gekleed in de stijl van het Oktoberfest met lederhosen en dirndls. Ook was er hier en daar glitter & glamour, maar ook waren er bezoekers in hun dagelijkse kleding. De muziek werd verzorgd door de dj’s Joruss & Frank E., de organisatoren van het Pearl Village Festival.

De opbrengst van de kaartverkoop en de garderobe gaat volledig naar Stichting Het Drentse Landschap voor nieuwe zeilen voor molen De Bente in Dalen.

Eerstvolgend feestje

Het eerstvolgende festijn van Pearl Village is op zaterdag 9 november onder het motto ‘Stampend het ganzenmarktweekend in’. In café De Oale Jan wordt gezorgd voor early, euforisch en raw hardstyle tot uptempo en hardcore. De line–up volgt nog. Was De Knapschuur bij het Pearl Village Festival in Dalen outdoor, nu gaat De Knapschuur indoor.