Dalerpeel – Dalerpeel houdt binnenkort weer een feestweek met activiteiten voor alle leeftijden. Aan de Nassaustraat komt een feesttent te staan.

De start is op dinsdag 14 juni met een pubquiz met medewerking van De Breibergers. Dit muziekgezelschap bestaat zestig jaar. Een team voor de pubquiz mag bestaan uit twee tot en met vier personen van alle leeftijden. Aanmelden kan via opgave.acd@gmail.com. De pubquiz begint om 19.00 uur, de entree is gratis.

Voor woensdag 15 juni staat een klaverjas- en bingoavond op het programma. Die begint om 20.00 uur.

Donderdag 16 juni is er een avondvullend programma met eerst een miniplaybackshow door de basisschooljeugd, gevolgd door zang en cabaret en muziek uit allerlei decennia.

Het is op vrijdag 17 juni tijd voor een Hollandse avond met René Karst, Stef Ekkel en Gang is alles. Deze avond begint om 20.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 8,50 euro en aan de kassa, indien nog voorradig, 15 euro.

Zaterdag 18 juni is er een volleybaltoernooi, een familiemiddag en een feestavond. Het toernooi vindt plaats op het sportpark van NKVV en begint om 12.30 uur. De teams dienen uit minimaal zes personen te bestaan. Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 juni via opgave.acd@gmail.com. Er is livemuziek en er staan springkussens voor de jeugd.

Zaterdagavond vanaf 20.30 uur is er een feestavond met topband Lead en dj Jeroen. Kaarten in de voorverkoop kosten 11 euro en aan de kassa 15 euro.

Kaarten vrijdag en zaterdag

Toegangskaarten voor de vrijdag- en zaterdagavond kunnen worden besteld via deze link.

Het laatste nieuws staat steeds op Facebook en Instagram.

Foto: persfoto Lead.