Dalen – Dalen mag trots zijn op de optocht, die zaterdagmiddag in het dorp werd gehouden. Stipt op tijd, om drie uur, vertrok de stoet voor een rondgang door het dorp die eindigde op het festivalterrein aan de Reindersdijk. Langs de route stonden heel wat toeschouwers. De organisatie van het School- en Volksfeest en alle vrijwilligers uit het dorp hadden daarmee eer van hun werk.

Uitslagen

Aan het einde van de middag werden de uitslagen bekendgemaakt:

Loopgroepen: 1. SMUK; 2. De Daler travellers – ‘Waar is Dalen?’

Schoolwagens: 1. Groep 3 b op avontuur in Afrika; 2. Groep 3 a naar de Savanne; 3. Groep 1+2b op vakantie-avontuur

Buurten: 1. De Bente op avontuur; 2. Molenakkers – Met Freek op avontuur in de eigen natuur; 3. Noordwijk – Expeditie Noordwijk

Vanavond zijn er bij Weijdepop weer allerlei optredens. Zondagmiddag is de toegang tot het terrein aan de Reindersdijk gratis. De activiteiten op deze familiedag beginnen om 14.00 uur. Elementen zijn onder meer springkussens, een stormbaan, een rodeostier, een bungeetrampoline en avontuurlijke fietsclinics. Kijk hier voor het tijdschema van de fietsclinics.

Weijdepop zet het volgende programma neer: Eastman Live Band, 14.00 uur, De Weijde; Volharding, 14.45 uur, Mainstage; Daler Voices, 15.00 uur, Mainstage; Rockin 4, 15.30 uur, De Weijde; The Bacon Factory, 16.00 uur, Mainstage; The Woodpeckers, 17.00 uur, De Weijde; The Bacon Factory, 17.30 uur, Mainstage; Boogie Beasts, 18.15 uur, De Weijde; Bad Tyre, 20.00 uur, De Weijde

Outdoor Escape en lichtroute

Tot en met zondag is er bovendien de Outdoor Escape, een verkenning van Dalen door middel van een wandeling, puzzels en raadsels zoals in een escaperoom. Meer informatie is te lezen via deze link.

De lichtroute is natuurlijk ook nog te rijden!