Sleen – Een middag vol tijdloze melodieën. Zo kondigt het harmonieorkest van muziekvereniging Crescendo haar concert ‘Het Vrijthof in Sleen’ op zondag 26 november aan. De muzikanten hebben zich laten inspireren door de weelderige en meeslepende sferen van de concerten van André Rieu.

Het publiek wordt meegenomen op een onvergetelijke reis vol emotie, passie en virtuositeit. Het repertoire omvat een mix van klassieke meesterwerken, walsen en betoverende composities. De Dorpskerk in Sleen is voor even het toneel van een samensmelting van klanken en sierlijke dans. Het getalenteerde Hoogeveense duo Joran en Melissa Weggemans danst de sterren van de hemel. De broer en zus zijn meervoudig Nederlands kampioen ballroomdansen in hun leeftijdscategorie. Het harmonieorkest wordt voor de gelegenheid muzikaal bijgestaan door Karin Heeling op piano en door de 17-jarige violist Mariko Hummel uit Emmen. Het harmonieorkest staat onder leiding van Wilfred Grootenhuis.

Het concert begint om 15.00 uur, de kerk is open vanaf 14.30 uur. De entreekosten zijn 7,50 euro (er is geen voorverkoop). Leerlingen van de basisschool hebben gratis toegang.