Schoonoord – Het Duitse Circus Bossle is vanuit Dalen verkast naar Schoonoord. Het circus staat op het parkeerterrein aan de Sportparklaan. De voorstellingen zijn op vrijdag 30 juli om 19.00 uur, zaterdag 31 juli om 15.00 en 19.00 uur en zondag 1 augustus om 11.00 uur.

Normaal gesproken zijn er ruim 300 zitplaatsen in de grote circustent. Om de 1,5 meter afstandsregel te waarborgen, is het aantal zitplaatsen beperkt tot maximaal 100 per voorstelling. Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen, zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen. Ook wordt de circustent extra geventileerd. Voor het ontsmetten van de handen zijn er diverse punten met alcoholgel aanwezig.

Het circus presenteert een ruim 80 minuten durende show met alle klassieke elementen, zoals jongleurs, acrobaten, messenwerpers, vuurspuwers en clowns. Ook zijn er optredens met dieren als paarden, honden, lama’s en kamelen.

Kaarten vanaf 10 euro per stuk zijn te koop aan de circuskassa. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10.00 tot 12.00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf een uur voor de start van elke voorstelling. Aan de circuskassa kan alleen contant betaald worden. Bij de aanschaf van kaarten vindt een gezondheidscheck plaats. Meer informatie over het circus staat op Facebook.

Foto: Steffen Wolf – SenA Entertainment Group.