Coevorden/Dalen – BAM Infra begint maandag 7 oktober met voorbereidende werkzaamheden voor de verdubbeling van de N34 tussen Coevorden-Noord en Holsloot. De aannemer gaat bomen kappen en vleermuisschermen plaatsen. Tijdens deze werkzaamheden blijft de N34 toegankelijk.

De aannemer verwijdert bomen en struiken ter hoogte van de Valsteeg bij Dalen en bij Coevorden-Noord. Dit gebeurt van 7 tot en met 11 oktober bij Coevorden-Noord en van 14 tot en met 18 oktober bij de Valsteeg. Na de bomenkap plaatst de aannemer vleermuisschermen bij de Valsteeg. Deze schermen zorgen ervoor dat vleermuizen hun weg kunnen vinden. De schermen blijven staan totdat struiken en 371 nieuwe bomen zijn geplant.

Om veilig te kunnen werken geldt tijdens de werkzaamheden een maximumsnelheid van 70 km per uur op de wegvakken waar de aannemer aan het werk is.

Voor vragen, opmerkingen en/of klachten over de werkzaamheden is de omgevingsmanager van BAM Infra bereikbaar via 06-46938538, debby.schoolen@bam.com of via de app van BAM Infra.