Coevorden – NN Sports houdt op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 augustus een voetbaldriedaagse voor jongens en meisjes van 5 tot en met 14 jaar. De kinderen gaan samen met gediplomeerde trainers aan de slag om nog betere voetballers te worden.

Er wordt getraind in groepen van tien tot maximaal veertien kinderen om iedereen individuele aandacht te kunnen geven. De voetbaldriedaagse wordt gehouden op sportpark Klinkenvlier. Er wordt gebruik gemaakt van de velden en kleedkamers van Raptim.

Voor meer informatie en aanmelden: klik hier. Inschrijven kan tot vrijdag 7 augustus.

Voetbalschool

Eind augustus start de Voetbalschool. Deze school bestaat uit tien techniektrainingen van een uur, steeds op woensdagmiddag. Er wordt getraind in groepen van acht tot maximaal zestien kinderen, ook in de leeftijd van 5 tot en met 14 jaar, onder leiding van een gediplomeerde, professionele trainer. De locatie is dezelfde als tijdens de voetbaldriedaagse. De trainingstijden zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De trainingen zijn op woensdag 26 augustus, 2, 9, 16, 23 en 30 september, 7, 21 en 28 oktober en 4 november.

NN Sports houdt allerlei sport- en spelevenementen. Het is een initiatief van Nick Nannen uit Coevorden.

Foto: eigen foto NN Sports.