Sleen – Ter ere van de verbouwing van AH Klaver Kortwijk aan de Bannerschultestraat in Sleen houden ondernemers Bea Kortwijk en Susan en Bas Klaver een ludieke actie waarbij zij onder andere vijf keer een minuut gratis winkelen weggeven. In totaal zijn er honderd prijzen.

Actie in beide vestigingen

Deze actie wordt eerst in de winkel in Nieuw-Amsterdam gehouden met een spectaculair rad van fortuin. De actie duurt van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 november. Vanaf een besteding van 15 euro mag de klant aan het rad draaien om kans te maken op een prijs.

Albert Heijn in Sleen gaat zaterdag 2 november om 17.00 uur dicht voor een grootscheepse verbouwing. De winkel wordt woensdag 13 november om 11.00 uur heropend. Dat vindt de actie met het rad van fortuin plaats in de nieuwe winkel tot en met zaterdag 16 november.

Appie Express

In de periode, dat de winkel in Sleen is gesloten, rijden pendelbussen voor de allertrouwste klanten vanaf een tijdelijke bushalte in Sleen naar de vestiging in Nieuw-Amsterdam onder de naam Appie Express. De bussen rijden op maandag 4, woensdag 6, vrijdag 8, zaterdag 9 en maandag 11 november tussen 10.00 en 14.00 uur.