Emmen/Coevorden – Dit jaar is er voor het eerst in negen jaar geen Glazen Huis Emmen in verband met de coronacrisis. Streekomroep ZO!34 voor Emmen en Coevorden maakt normaal gesproken in samenwerking met het Drenthe College in december vier dagen lang radio en televisie vanaf de stadsvloer in Emmen om geld in te zamelen voor een jaarlijks veranderend goed doel.

Toch willen ZO!34 en het Drenthe College ook dit jaar op gepaste wijze de handen ineen slaan om iets voor een ander te doen. Daarom is er van 14 tot en met 18 december ‘Hart Voor Elkaar.’

‘Hart Voor Elkaar’ wordt vanuit de studio van ZO!34 in het Hospershuis in Emmen gemaakt. Vijf dagen lang kunnen van 9.00 tot 00.00 uur platen worden aangevraagd voor iemand die het nodig heeft én gaan er wensen in vervulling. Of dit nu een bosje bloemen is, een ontbijtje aan huis of je favoriete liedje op de radio is.

Ken of ben je iemand die het in deze moeilijke tijd verdient om een glimlach op zijn of haar gezicht getoverd te krijgen? Mail dan je wens voor deze persoon naar hartvoorelkaar@zo34.nl. ZO!34 en Drenthe College gaan dan hun uiterste best doen om bij zoveel mogelijk mensen een glimlach op het gezicht te toveren.