Dalen – De Miss Summerverkiezing in Dalen wordt gehouden op zondag 25 augustus. De acht dames vertegenwoordigen elk een bedrijf. Wie zijn zij en wat doen zij in het dagelijks leven?

De volgorde van de dames is gelijk aan de opkomst tijdens de verkiezingen.

Nienke Meppelink doet mee met de Miss Summerverkiezing 2019 voor Welkoop. Ze vindt het leuk om te koken, vooral om zelf pizza’s te maken. Ze is niet alleen gek op koken, ze houdt ook van eten en dan vooral spaghetti, lasagne en bami met saté. Ze is twee keer in de week te vinden in de sportschool (althans, dat is haar streven). Ze doet de opleiding schoonheidsspecialiste en het liefst wil ze later een eigen salon. Elk weekend is ze wel te vinden op een feestje en thuis op de bank tref je haar niet gauw aan. Ze danst het liefst op urban en R&B, maar waagt ook wel een dansje op Hazes of de Snollebollekes. Haar levensmotto? ‘Maak van elke dag een feestje!’

 

 

Iris Dubbink doet mee voor Kappers Anno Nu. Als klein meisje wist ze al dat ze mee wilde doen aan de Miss Summerverkiezing en nu komt die droom uit. Zij doet de opleiding tot tandartsassistente en daarna wil ze nog verder leren. Wat precies? Dat weet ze zelf ook nog niet precies. Al sinds haar zesde is ze enorm fan van Nick & Simon. Iris was niet altijd blij met haar rode haar, maar is er nu erg trots op. Zij is een enorme stresskip, die niet tegen rommel en troep kan. Alles spic en span, zo heeft ze het het liefst! Iris werkt bij Bakkerij Kalkdijk, in haar vrije tijd gaat ze graag shoppen of een dagje naar een pretpark.

 

 

Manon Janssen doet mee met de Miss Summer Verkiezing 2019 voor Horeca Dalen. Zij is gek op festival, feestjes met vriendinnen en een spelletje 30 Seconds. Manon is zorgzaam en mag zich binnenkort verpleegkundige noemen. Zij gaat vanaf oktober in het ziekenhuis werken om zich te oriënteren op haar toekomst. Kinderverpleegkunde lijkt haar fantastisch. Manon is een familiemens en heeft graag mensen om zich heen. Zij wil zoveel mogelijk mooie plekken op de wereld zien, Bali staat binnenkort op haar programma. Zij is zonder twijfel de gekste van haar vriendengroep en haar vriend(inn)en zeggen over haar dat ze ook weleens wat eigenwijs is.

 

 

Louisa Olie vertegenwoordigt JODYS Beauty&Visagie. Zij is eerlijk en oprecht en op z’n tijd ook recht voor z’n raap. Haar vrienden noemen haar lief, zorgzaam en sociaal. Louisa staat positief in het leven en weet overal een positieve draai aan te geven. Zij heeft een heleboel huisdieren om zich heen, waaronder katten, kippen, vissen en konijnen. Louisa geniet van uitgaan met vriendinnen en samen maken ze er een feestje van. Stilzitten is érg moeilijk voor Louisa en dat doet ze dan ook niet vaak.

 

 

 

Elles Renting doet mee voor Vancouver Vastgoed. Zij werkt zelf voor Vancouver Vastgoed en in de toekomst ziet ze zichzelf ook in het vastgoed. Elles houdt van reizen en wil elk plekje van de wereld ontdekken. Ook zij gaat graag naar festival. Zij heeft een hekel aan oneerlijkheid. Elles is een ontzettende workaholic en is dus het liefst altijd aan het werk. Daarnaast is zij behoorlijk creatief en vindt zij het heerlijk om hard te lopen en buiten te zijn.

 

 

 

Floor Swierts is present namens Kentfort Financiële Diensten. In de toekomst ziet zij zichzelf als tandarts of verloskundige. Je kunt haar ’s nachts wakker maken voor sushi. Floor is heel goed in handlettering. ‘Hoe meer glitter, hoe beter’, vindt Floor. En als het geen glitter is, dan graag panterprint. Haar grote voorbeelden zijn haar moeder en haar oma. Zij speelt volleybal in Dalen, vanaf volgend seizoen in Dames 2. Zij heeft regelmatig de slappe lach met haar broer Boris.

 

 

 

Yentel van Rijt doet mee voor Opgeruimd jezelf zijn. Zij gaat de opleiding docent theater doen en droomt van een eigen theaterschool. Zij heeft dan ook een grote passie voor theater, met name voor musicals, maar ze geniet ook van cabaret. Yentel kan nogal van de hak op de tak springen. Ze wordt weleens liefkozend ‘kleintje’ genoemd, maar dat kan ze wel hebben. Ze is altijd al een grote fan van Disney geweest. Yentel en haar vriend willen graag nog eens Amerika bezoeken, maar ook Canada staat hoog op haar lijstje. Yentel is best geordend en daarmee opgeruimd zichzelf!

 

 

 

Lois Vroling presenteert de Nagel Company. Binnenkort gaat zij aan de slag bij dit bedrijf. Zij droomt ervan om later festivals te organiseren. Geel is haar ultieme lievelingskleur. Zij kan absoluut niet zonder muziek en heeft een zeer uiteenlopende muzieksmaak. Lois slaat niet gauw een feestje over. Verder vindt zij zonnebaden heerlijk. Net als haar vader is zij gek op lekker eten.

 

 

 

 

Foto’s: Natasja Bos, Power Image

Het programma en meer informatie is HIER te lezen. De organisatie van deze verkiezing kwam al eerder aan het woord.