‘Zo Werkt Het’ reikt op 16 maart 2021 de award voor Beste (thuis)Werkgever van het jaar uit. De award is een ode aan het succesvolle aanpassingsvermogen van werkgevers in coronatijd. Thuiswerken werd het nieuwe normaal. Nooit eerder maakten zoveel mensen tegelijk kennis met thuiswerken. Het vroeg om aanpassingsvermogen van medewerkers, bedrijven en organisaties.

De award is een blijk van waardering voor werkgevers die extra hun best doen om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken. De award wordt landelijk in vier poules uitgereikt, zo maken kleine en grote bedrijven kans. De werknemer die zijn of haar werkgever nomineert maakt kans op een perfecte city e-bike van Muto.

‘Zo Werkt Het’ kiest de winnende werkgever uit de nominaties door werknemers in het hele land. Werknemers motiveren hun nominatie met het benoemen van de bijzondere initiatieven van hun werkgever in het afgelopen jaar. Nominaties zijn welkom op www.zowerkthet.nl/award. Op 16 maart is de bekendmaking van de winnende werkgevers en werknemers.

‘Zo Werkt Het’ is een initiatief van elf mobiliteitsregio’s, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim werken en reizen. In Drenthe is dat ‘Drenthe Reist Duurzaam’.

Werkgevers die aan de slag willen met het vasthouden van (gedeeltelijk) thuiswerken na corona of hun mobiliteitsbeleid willen verduurzamen kunnen contact opnemen met ‘Drenthe Reist Duurzaam’. De mobiliteitsadviseurs helpen bedrijven hiermee verder.