Coevorden/Dalen – Er zijn in deze periode diverse wegafsluitingen:

Coevorden – De Hulteweg. In verband met de aanleg van een rotonde wordt de De Hulteweg (ter hoogte van de Scholekster) voor al het gemotoriseerde verkeer afgesloten. De afsluiting geldt van maandag 24 oktober 7.00 uur tot vrijdag 2 december 17.00 uur.

Coevorden – Gramsbergerstraat. In verband met rioleringswerkzaamheden wordt de Gramsbergerstraat (gedeelte huisnummer 47-Batavierstraat) voor al het doorgaande verkeer afgesloten. De afsluiting geldt sinds dinsdag 18 oktober en duurt tot vrijdag 28 oktober 17.00 uur.

Dalen – Berkmeerweg. In verband met onderhoud aan de weg wordt de Berkmeerweg (gedeelte Vossebelt-Wittenweg) voor al het doorgaande verkeer afgesloten. De afsluiting geldt van dinsdag 25 oktober 7.00 uur tot woensdag 26 oktober 16.00 uur.

Dalen – Gluvinksweg. In verband met onderhoud aan de weg wordt de Gluvinksweg voor al het doorgaande verkeer afgesloten. De afsluiting geldt van dinsdag 25 oktober 7.00 uur tot vrijdag 28 oktober 16.00 uur.

Dalen – De Mars. In verband met onderhoud aan de weg wordt De Mars (gedeelte Iemakkerssteeg-Burgemeester Ten Holteweg) voor al het doorgaande verkeer afgesloten. De afsluiting geldt van woensdag 26 oktober tot donderdag 27 oktober 17.00 uur.

Omleidingen worden met borden aangegeven.