Dalen/Hoogeveen – VV Dalen komt zaterdag 13 augustus weer in actie. De ploeg van trainer Michel Kerkdijk neemt in Hoogeveen deel aan de tiende editie van het Offerein Voetbaltoernooi. Het team strijdt met zeven andere tweede- en derdeklassers om de Paviljoen Nijstadcup.

De wedstrijden worden gespeeld op de velden van de organiserende verenigingen Hoogeveen en HZVV. Tijdens de eerste ronde op zaterdag 13 augustus speelt Dalen om 17.00 uur tegen LTC op het hoofdveld van HZVV. Het is meteen een pittige krachtmeting, aangezien de tegenstander uit Assen vorig seizoen het toernooi won en dus titelverdediger is.

Overige deelnemers zijn: ZZVV, Hoogeveen zaterdag, De Weide, HZVV 2, DVC Dedemsvaart en Achilles 1894. De winnaars van de eerste ronde strijden woensdag 17 augustus verder om plek één tot en met vier en de verliezers om plek vijf tot en met acht. De te spelen wedstrijden worden zaterdag 13 augustus zo snel mogelijk bekendgemaakt. De wedstrijden beginnen om 18.30 uur. Op zaterdag 20 augustus volgt dan de finaleronde. De wedstrijden om de vijfde tot en met de achtste plaats beginnen om 17.00 uur en die om de eerste tot en met de vierde plaats om 19.00 uur.

Meer informatie over het toernooi, onder andere over de entree, staat op www.vvhoogeveen.nl.

Foto: actie van Kevin Borgman (foto Offerein Voetbaltoernooi).