Dalen/regio – Drie jaar geleden koos de Drentse Fiets4Daagse voor een nieuwe koers met een daarbij behorende huisstijl. Als afronding van de nieuwe koers zijn woensdagavond de nieuwe poloshirts onthuld. De shirts zijn ontwikkeld in samenwerking met het project OpFietse. Heel Drenthe kleurt daarmee rood tijdens de 54ste editie van het grootste toerfietsevenement van Nederland.

Gedeputeerde Henk Brink overhandigde de eerste exemplaren aan de vrijwilligers in Norg. Het dorp is al tien jaar startplaats van het evenement,  dat ditmaal plaatsvindt van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli.

Dalen is sinds 2010 ook één van de startplaatsen voor de Regiobank Drentse Fiets4Daagse en dat betekent, dat Dalen voor de tiende keer startplaats is. Voorinschrijven kan nog tot en met aanstaande zondag via www.fiets4daagse.nl en in de startplaats naar keuze. Het is ook mogelijk om één, twee of drie dagen mee te fietsen.

Stichting Dalen Promotie verwelkomt de fietsers graag. Meer informatie over startplaats Dalen is hier te vinden. Ook op www.dalen.nu staat veel informatie.

Foto: Gerrit Boer.