Holthone – Veerle Mulder uit De Krim neemt per 1 maart De Ganzenhoeve in Holthone over. Ferdinand en Sandra Boertien hebben besloten om na twaalf jaar te stoppen als ondernemers van De Ganzenhoeve. Ferdinand en Sandra zijn trots op wat ze hebben opgebouwd met speciale dank aan de (vaste) gasten voor hun vertrouwen. In Veerle hebben ze de perfecte opvolger gevonden voor het bedrijf op landgoed De Groote Scheere.

Het concept blijft hetzelfde: in het restaurant kunnen de gasten terecht voor heerlijke pannenkoeken, lunch- en hoofdgerechten en voor feesten/partijen en vergaderingen/trainingen zijn De Schuur en De Gelagkamer beschikbaar. De vaste medewerkers blijven en Ferdinand blijft voorlopig als chef-kok om Veerle te helpen opstarten. Sandra gaat zich verder richten op haar nieuwe uitdaging bij de gemeente Coevorden, waar ze inmiddels al een jaar werkzaam is en rondt haar werkzaamheden bij De Ganzenhoeve af.

Veerle kent het bedrijf goed, ze is er in 2014 begonnen als medewerker bediening en heeft er zes jaar met veel plezier gewerkt als bijbaan naast haar school/studie. Zij in die periode een paar maal aangegeven De Ganzenhoeve te willen overnemen wanneer Ferdinand en Sandra besluiten er ooit mee te willen stoppen, al was dat wel met een knipoog. Vol passie voor de horeca heeft ze de Middelbare Hotelschool afgerond en tevens heeft ze onlangs haar Leermeestersdiploma behaald. De afgelopen drie jaar deed ze bovendien veel ervaring op als medewerker bediening bij horecabedrijven in Ommen en Hoogeveen.