Uelsen/Coevorden – Rotaryclub Uelsen-Coevorden houdt vrijdag 24 juni voor de veertiende maal de Uelsener Musiknacht. Het is voor de eerste keer, dat het evenement in juni wordt gehouden.

Ook ditmaal is er een mix van klassieke muziek, popmuziek en folk, te horen en te zien op vijftien locaties. Kaarten in de voorverkoop kosten 15 euro per stuk, aan de kassa op de avond zelf 17 euro. De voorverkoop is bij de Marktapotheke en Schreibwaren Mine in Uelsen, in der Apotheke Am Wäldchen in Emlichheim und im Kaffeehaus Samocca in Nordhorn.

Alle artiesten treden geheel belangeloos op. De opbrengst van de Uelsener Musiknacht is altijd bestemd voor goede doelen aan zowel Nederlandse als Duitse zijde. Aan Nederlandse zijde betreft het TalentenCentrum Coevorden.

De officiële opening van de muzieknacht wordt om 19.30 uur verricht door Musikverein Uelsen in de reformierten Kirche. Om 19.45 uur beginnen de optredens op andere locaties. De avond wordt besloten in het scholencomplex met de band Sixty Nine. Net als voorgaande jaren treden BLUES2, Porterhouse en Bigband Coevorden op.

Het laatste nieuws staat op de Facebookpagina Uelsener Musiknacht.