Dalerveen – De eerste editie van het Schuurfeest Dalerveen in 2022 was een groot succes. Na een jaartje in de wachtkamer vanwege het School- en Volksfeest van 2023 staat voor zaterdag 13 juli de tweede editie van het schuurfeest op het programma. Het feest begint om 20.30 uur.

“De eerste editie was een groot succes, we gaan nu nog iets meer gas geven qua aankleding en sfeer”, aldus bestuurslid Erwin van Rijnberk van tichting Dalerveen Live.

Als hoofdact treedt de band de Woodpeckers op in de schuur aan de Hoofdstraat 140a die centraal in het dorp staat. De band omschrijft zichzelf als een orkaan van rock ‘n roll en feesthits. Daarnaast is de drive-inshow van Jambalaya er.

Kaarten à 12,50 euro zijn vanaf nu online te koop via deze link. Aan de deur kosten kaarten 17,50 euro.

Stichting Dalerveen Live is opgericht in 2022 om na de coronapandemie te zorgen voor wat leven in de brouwerij in Dalerveen. Het eerste wapenfeit van de stichting was de organisatie van het eerste Dalerveense schuurfeest. Inmiddels is de stichting niet meer weg te denken uit het dorp en staat ze jaarlijks aan de basis van tal van activiteiten in en om het dorp. Van kerstmarkt tot rommelmarkt en van fietstocht tot het Dalerveens waterfietskampioenschap.