Regio – Vitale Vakantieparken Drenthe is gestart met het Recreatie-Expertteam Vitale Vakantieparken. Dit programma is voor ambitieuze ondernemers die hun vakantiepark (verder) willen versterken. Aanmelden kan via deze link.

Met het team worden ambitieuze ondernemers of besturen van VvE’s in staat gesteld om samen met de experts naar hun vakantiepark te kijken. Het team kijkt specifiek naar kansen tot het versterken van toeristische recreatieve verhuur en zaken die het bedrijf eventueel in de weg staan. Vervolgens kunnen de ondernemers/besturen met een coach aan de slag.

De provincie Drenthe stelt vanuit het budget voor Vitale Vakantieparken Drenthe 135.000 euro subsidie beschikbaar. Door de parken naar een hoger niveau te brengen wordt een bijdrage geleverd aan een vitalere recreatiesector én de positionering van Drenthe als vakantiebestemming.

Het programma Vitale Vakantieparken wil een kwalitatieve impuls aan de recreatiesector geven. De provincie Drenthe werkt samen met gemeenten (waaronder ook Coevorden), Recreatieschap Drenthe en HISWA-RECRON aan het optimaliseren van het aanbod van vakantieparken en campings.

Meer informatie is hier te vinden.