Coevorden/regio – De inschrijving voor Business Voice Drenthe is geopend. Tijdens Business Voice kunnen startende ondernemers hun zakelijke plannen naar voren brengen door een pitch bij professionals. Zij kunnen een extra steuntje in de rug gebruiken.

Op 7 april vindt in De Nieuwe Kolk in Assen de finale plaats. Hier krijgen de beste deelnemers uit de voorrondes de kans om hun business idee live te pitchen voor een vijfkoppige jury. De jury zal (à la The Voice) de kandidaat in eerste instantie niet kunnen zien, maar alleen kunnen horen. Wanneer de jury overtuigd is door het verhaal en potentie ziet in het gepresenteerde idee, dan mag er gedraaid worden. Op het moment dat er wordt gedraaid geeft het betreffende jurylid aan de kandidaat te willen coachen bij de uitvoering van het idee.

Degene die aan het eind van de avond de jury het meest heeft weten te overtuigen mag zichzelf winnaar van Business Voice Drenthe noemen en wint een uitgebreid prijzenpakket.

Inschrijven voor de voorronden van Business Voice Drenthe kan HIER. De voorronden zijn op 24 februari in Assen, op 27 februari in Hoogeveen en 2 maart in Emmen bij de Ondernemersfabriek Drenthe.

Business Voice Drenthe is een samenwerking van allerlei organisaties en gemeenten uit Drenthe. De juryleden zijn gespecialiseerd op verschillende vakgebieden in verschillende branches.