Dalerpeel/Nieuwe Krim – Voor de kinderen uit Dalerpeel en Nieuwe Krim wordt zaterdag 5 december een Gluurpieten-Speurtocht gehouden in Dalerpeel.

De Gluurpieten zitten verstopt achter de ramen, maar zijn vanaf de straat nog te zien. De kinderen noteren het aantal Gluurpieten op een speciale lijst (binnenkort te downloaden op de website van Dalerpeel en zij kunnen de lijst inleveren bij de Dorpswinkel.

Meedoen kan van zaterdag 5 december 10.00 tot zondag 6 december 18.00 uur. Inleveren van de lijst kan tot maandag 7 december 16.30 uur. Wie het juiste aantal Gluurpieten heeft gevonden, krijgt een presentje. De namen van de winnaars staan op maandagavond 7 december op de website van Dalerpeel en op de Facebookpagina van Dalerpeel.  De winnaars kunnen hun cadeautje op dinsdag 8 december vanaf 15.00 uur ophalen in de Dorpswinkel.

Sinterklazen

Er zijn bovendien vijf Glurende Sinterklazen. Wie een exemplaar ziet, mag aanbellen bij de woning en krijgt de Glurende Sinterklaas mee. Die geeft recht op een extra cadeautje. Inleveren van deze Sinterklazen kan op maandag 7 december in de Dorpswinkel. Het cadeautje ligt dan dinsdag 8 december tussen 15.00 en 16.00 uur klaar in de Dorpswinkel.

‘Gastouders’ welkom

Heel wat inwoners hebben zich al aangemeld. Hoe meer deelnemers, hoe leuker het wordt voor de kinderen. De Gluurpiet is binnenkort te printen via www.dalerpeel.info. Aanmelden voor deelname kan tot en met dinsdag 1 december via deze link.

Meer informatie staat op de pagina Gluurpieten van Dalerpeel.