Aalden/Zweeloo – Afgelopen vrijdag was de eerste uitvoering van het blijspel ‘Reurigheid in de bouw’ van Openluchtspel Zweeloo. Er zijn nog twee uitvoeringen in het openluchttheater aan de Aelderhooghe 1 in Aalden en wel op vrijdag 12 en vrijdag 19 juli. Beide voorstellingen beginnen om 20.00 uur.

Het stuk is een blijspel in drie bedrijven, geschreven door Herman van der A. De korte inhoud van het blijspel: Klaas Kroeze heeft een bouwbedrijf met veertig medewerkers. Hij leidt het bedrijf samen met zijn beide dochters. Opa wil nog een stevige vinger in de pap hebben en bemoeit zich overal mee tot grote ergernis van schoondochter Annie. Als de meiden ieder met een vriendje thuiskomen, vindt opa dit maar niks. De jongens deugen niet en opa doet er alles aan om ze weg te krijgen. De dames laten zich echter niet kisten en komen met een heuse tegenaanval.

De acteurs zijn dit jaar Aart Schouten, Karen Askes, Marcel Bleijleven, Bertha Volders, Albert Hilbrands, Alida Eising, Tienus Evenhuis, Melissa Gnodde, Mark Holman en Marjonne Visser. De regie is in handen van Ine van der Spoel. Aaltje Bos is de souffleur.

De entreekosten zijn 10 euro p.p., inclusief koffie/thee. Voor kinderen tot en met 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene) geldt een entreeprijs van 3 euro p.p. Kaarten zijn te koop aan de kassa voor aanvang van de voorstelling. Betalen kan contant ov via pin. Inwoners van de gemeente Coevorden met een Doe-Mee-Pas kunnen via de Doe-Mee-Webwinkel kaarten bestellen.

Voor informatie: 06- 21978250 of secretariaat@openluchtspelzweeloo.nl. Meer informatie staat op de website www.openluchtspelzweeloo.nl en op de Facebookpagina.