Coevorden – Voorzitter Jaap de Haan van voetbalvereniging Raptim richt zich via de website en Facebook tot de leden. “Het bestuur van Raptim staat achter de maatregelen die de KNVB heeft genomen. Aangezien de competities allemaal zijn beëindigd, heerst er uiteraard wel teleurstelling over het feit dat het eerste elftal -dat met een periodetitel op zak serieus in de race was voor de tweede klasse- de ambities een jaartje moet opschuiven. Ook de trainingen kunnen waarschijnlijk tot 1 juni niet plaatsvinden. Een straf voor al onze voetballers en supporters.”

Aangezien we het seizoen toch passend willen proberen af te sluiten, zou het mooi zijn als we alle teams in juni nog trainingsfaciliteiten en mogelijkheden tot oefenwedstrijden zouden kunnen bieden. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en het sportpark blijft in elk geval tot 28 april gesloten.

Werkzaamheden

In het kader van de afspraken rond de kwaliteitsimpuls om sportaccommodaties in de gemeente Coevorden toekomstbestendig te maken, wordt komende maandag gestart met de werkzaamheden aan de velden van Raptim. Eerst wordt het grote trainingsveld aangepakt. Vervolgens komen de velden 4 en veld 2 aan de beurt. Veld 2 wordt een GrassMaster. Dit is een hybride veld, bestaande uit gewoon gras en verstevigd met kunstgras. Volgend jaar krijgt ook het hoofdveld een behandeling en wordt veld 3 gerenoveerd. Deze maand wordt de ledverlichting op het hoofdveld en de beide trainingsvelden geïnstalleerd. De masten rond deze velden zijn inmiddels goedgekeurd.