Dalen – De 28ste editie van de Miss Summerverkiezing in Dalen worden gehouden op zondag 25 augustus. De start van het populaire evenement is om 14.00 uur, rond 17.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt.

De verkiezing bestaat uit een opkomst- en bedrijvenronde, een gezamenlijke ronde en een galaronde. De grote catwalk in hartje Dalen is omringd door terrassen.

Kandidaten

De acht kandidaten zijn in volgorde van opkomst: Nienke Meppelink (Welkoop uit Coevorden, Emmen en Nieuw-Amsterdam), Iris Dubbink (Kappers Anno nu uit Dalen), Manon Janssen (Horeca Dalen – D’Aolle Bakkerij, De Baander, Oelnbret, China Garden, Snackbar Dalen), Louisa Olie (Jodys Beauty & Visagie uit Dalen), Elles Renting (Vancouver Vastgoed uit Coevorden), Floor Swierts (Kentfort Financiële Diensten uit o.a. Dalen), Yentel van Rijt (Opgeruimd jezelf zijn uit Dalen) en Lois Vroling (Nagel Company uit Dalen).

Meer weten over de missen? Klik dan op deze link.

Jury en presentator

Een deskundige jury geeft punten op de originaliteit van de opkomst, presentatie tijdens de gezamenlijke en galaronde, maar ook voor de gesprekken met presentator Wouter Koops. De samenstelling van de jury blijft nog even geheim, al is één naam bekend: de Miss Summer van 2018, Demi Nijkamp. De choreografie is ook ditmaal van In2Dance. De dames worden op het podium begeleid door Alexander Veldhuizen en Stijn Siebum.

Thema

Het thema is ditmaal ‘Tijdloos’. Qua muziek wordt een reis door de tijd gemaakt. Het programma begint met een film, waarin acht historische punten in Dalen worden uitgelicht. Daarnaast zijn er nog diverse verrassingen.

In de grote pauze worden loten verkocht, waarvan de trekking plaatsvindt in de kleine pauze.

Organisatie

De Miss Summer Verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Dalen Promotie. De organisatiecommissie van de Miss Summer Verkiezing 2019 bestaat uit de volgende personen: Marja Westenbrink- van Beveren, Mayke Bos, Leonie Wiers, Mariëlle Schipper, Rochelle Bakker en Judith Pelgrim. Het evenement is mede mogelijk dankzij vele sponsors.

Informatie

Meer informatie staat op de website van Miss Summer Dalen, Facebook en Instagram.

Of lees ook dit artikel.