Coevorden – Aan de Harm Tiesingstraat ter hoogte van huisnummer 7A vond zondag 10 november rond 22.45 uur een mishandeling plaats. Een man liep met zijn hond en zag twee jongens en twee meiden tussen de 16 en de 20 jaar oud containers omtrappen. Toen hij de jeugd hierop aansprak sloeg één van de jongens hem diverse malen tegen zijn gezicht. Hierna pakte de jongen een glazen parfumflesje uit zijn binnenzak en sloeg het slachtoffer daarmee tegen zijn gezicht. De man liep daarbij een hoofdwond op. Daarnaast gaf de jongen de hond een schop waardoor het beestje in de lucht vloog. Tijdens de mishandeling werd het slachtoffer ook nog bedreigd dat hij neergestoken zou worden.

Het signalement van de verdachte is: tussen de 16 en de 20 jaar oud, hij heeft had donker kort haar (stekels) en hij droeg een zwart met witte jas met capuchon (horizontale strepen). De andere jongeren hebben tijdens de mishandeling gewoon staan toekijken.

De politie Zuidoost-Drenthe is op zoek naar getuigen of mensen die beschikken over camerabeelden in de buurt van genoemde straat. Bellen kan naar 0900-8844, privéberichten via Facebook zijn ook welkom met vermelding van dossiernummer 2019299525.