Coevorden/regio – Het afgelopen jaar heeft een grote groep gediplomeerde pedicures in en rond Coevorden het initiatief genomen om de krachten te bundelen onder de naam Veste Pedicures. De pedicures zijn afkomstig uit Coevorden, Dalen, Steenwijksmoer, De Krim en Schoonebeek. Zij zijn aangesloten bij erkende brancheorganisaties. Zij hebben zich verenigd, omdat zij geloven in de kracht van samenwerken.

Door deze samenwerking willen wij de kwaliteit en professionele voetzorg in de regio Coevorden waarborgen en makkelijk toegankelijk maken voor zowel onze cliënten als voor de zorgprofessionals”, aldus de Veste Pedicures.

Zo maken we het voor de inwoners in en rond Coevorden en voor de zorgprofessionals eenvoudig om professionele pedicures in deze regio te vinden. Elke pedicure werkt zelfstandig in haar eigen praktijk. De gegevens van de aangesloten pedicures staan duidelijk vermeld op onze gezamenlijke website. Wij staan voor professionaliteit, klantgerichtheid, collegialiteit en enthousiasme.“ Daarbij gaat het om zowel medische als cosmetische voetzorg.

De pedicures maken gebruik van elkaars talenten en specialisaties, vervangen elkaar bij ziekte of afwezigheid, hebben zij hebben intercollegiaal overleg en collectieve bijscholing.

Meer weten? Kijk dan op de website www.vestepedicures.nl.