Dalen – “De maatregelen bewegen van links naar rechts, maar wij bewegen mee en doen er alles aan om 27, 28 en 29 augustus een onvergetelijke vijfde editie neer te zetten”, zo laat de organisatie van Pearl Village Festival en Weijdepop weten.

Op de Facebookpagina worden langzamerhand de artiesten bekendgemaakt. In de Knapschuur treden diverse dj’s op, zoals Crypsis en Rejecta. Daarnaast zijn er optredens van Django Wagner en Henk Dissel. Het festivalterrein is aan de Reindersdijk in Dalen.

Programma

Vrijdag 27 augustus, 17.00-01.00 uur, een knotsgekke avond: indoor mainstage met urban, house, het foute uur, de Top40 en Nederlandstalige dj’s en zangers; de Huiskamer van Weijdepop met de beste regionale livebands en artiesten; de Knapschuur met muziek van early, classics, euforisch, rawhardstyle en hardcore.

Zaterdag 28 augustus, genieten op het festivalterras, geopend vanaf 15.00 uur, muziekprogramma van 17.00 tot 01.00 uur: indoor mainstage met landelijke bekende feestband en dj; de huiskamer van Weijdepop met de beste regionale live bands en artiesten; de Knapschuur met een mix van urban, house, foute uur, Top 40, Nederlandstalig en hardstyle.

Zondag 29 augustus, Sunday Funday met allerlei spellen voor jong en ouder, 15.00-23.00 uur, een breed muziekprogramma met urban, house, hardstyle, Nederlandstalig, pop, jazz, blues, country en rock ‘n roll.

Meer weten? Kijk dan op de website!