Dalen – De organisatie van het Pearl Village Festival en Weijdepop bleef hopen, dat het evenement op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus toch kon plaatsvinden.

Gisteren werd die hoop de bodem ingeslagen tijdens de persconferentie toen duidelijk werd dat de maatregelen niet werden versoepeld voor festivals. Alleen kleine buitenfestivals zonder overnachting voor maximaal 750 bezoekers zonder vaste zitplaats zijn toegestaan.

Pearl Village/Weijdepop trekt veel meer bezoekers. Eerder al.liet de organisatie weten: “Met een maximumaantal van 3.000 bezoekers per dag en een al bijna uitverkochte 2021 editie is het voor ons niet haalbaar om een festival te organiseren met maximaal 750 bezoekers.

Tickets die in 2021 zijn gekocht, zijn geldig voor Pearl Village Festival & Weijdepop 2022 op 1, 2 en 3 juli. Gehoopt wordt dat iedereen zijn of haar ticket behoudt. Wie toch liever het geld terug wil, kan een mail sturen naar info@pearlvillage.nl met daarin je naam en het bestelnummer (EV) erin vermeld. Het bestelnummer (EV) staat op het rekeningafschrift. De teruggave is wel met aftrek van servicekosten.