Dalen – Jory Bosch en Frank Egberink van het Pearl Village Festival in Dalen waren er al bang voor, dat het festival in juli niet kon doorgaan. “Ondanks dat we met de voorbereidingen verder gingen achter de schermen en zelfs al bezig waren met een uitwijkdatum in het laatste weekend van augustus kan het niet doorgaan.”

Balen

“Enorm balen voor de bezoekers, maar ook voor ons als organisatie. We zouden dit jaar (natuurlijk weer met Weijdepop) groots uitpakken, mede vanwege het vijfjarig bestaan van Pearl Village Festival. Daarnaast was de drang erg groot om het dit jaar allemaal nóg beter doen en het unieke concept van afgelopen jaar, met drie area’s een een mooie mix aan dj’s en artiesten, verder uit te breiden. We zaten als organisatie dan ook in een lekkere flow en waren goed op weg met de voorbereidingen.”

Weijdepop

De mannen van Weijdepop zijn aan het nadenken over een kleinschalig huiskamerconcert, wellicht later in het jaar en als de maatregelen het toelaten.

Jory: “Frank en ik zitten vanuit Pearl Village ook zeker niet stil. We hebben het hardstyle evenement ‘’De Knapschuur’’, dat 11 april gepland stond in café de Oale Jan in Coevorden middels een livestream uitgezonden via Facebook en Twitch.”

Pearl Village Kingslive

Aankomende zaterdag, 25 april, volgt de tweede livestream, wederom in samenwerking met Keen Theatertechniek. De Livestream ‘Pearl Village KINGSLIVE’’ is van 21.00 tot 01.00 uur te zien en te horen op Twitch en Facebook, zie hiervoor het Facebookbericht van Pearl Village Festival.