Holthone – Ferdinand en Sandra Boertien zwaaien al tien jaar de scepter in De Ganzenhoeve op landgoed De Groote Scheere in Holthone. Tot volle tevredenheid, al zit een feestje er nu even niet in. De Ganzenhoeve staat bekend als pannenkoekenboerderij, maar heeft ook een menukaart met à la cartegerechten.

Nieuws

‘Wel hebben we nieuws’, aldus Sandra. ‘De Schuur, die eerder alleen werd gebruikt voor feesten en andere bijeenkomsten, wordt momenteel omgebouwd tot restaurant met een eigen keuken en dezelfde menukaart als in de boerderij. De werkzaamheden zijn begin april klaar. Wel blijven feesten en partijen mogelijk.

Het team van de keuken wordt versterkt door Marco Scholten in de functie van souschef naast chef-kok Ferdinand. Hij was tot voor kort de eigenaar van Casa Delicias in Coevorden. Ferdinand en Marco hebben in het verleden regelmatig samengewerkt.” Gezien de nieuwe plannen van Ferdinand en Sandra werd contact gezocht met Marco.

Ferdinand en Sandra kijken uit naar de heropening van de horeca. Zij kunnen niet wachten om de gasten te verwelkomen in beide restaurants en het ruime terras.

Tot die tijd hebben zij op zaterdag en zondag een afhaalmenu, dat op www.deganzenhoeve.nl en www.facebook.com/deganzenhoeve staat.

Foto: Anouk Boertien.