Coevorden – Het optreden van Nina June op vrijdag 21 juni is verplaatst van de synagoge naar De Fabriek van Theater Hofpoort. Het programma ‘Meet me on the edge of our ruin’ begint om 20.15 uur.

De stem van de Nederlandse zangeres en songschrijfster Nina June wordt vaak vergeleken met die van Ane Brun en Agnes Obel, maar haar timbre en songs dragen onmiskenbaar een eigen handtekening. Haar songs gaan over de schoonheid van vergankelijkheid, maar ook over de pijn die er onherroepelijk mee is verbonden. Begeleid door prachtige pianopartijen en romantische strijkersarrangementen weet Nina je recht in je hart te raken met meeslepende, filmische en melancholische nummers. In haar nieuwe theaterconcert bezingt ze de ruïnes die we als mens in het leven achter ons laten: vergane romances, de natuur die ooit nog schoon en ongerept was, een oude versie van onszelf.

Kaarten

Kaarten à 18.50 euro zijn te bestellen via deze link. De theaterkassa aan de Sint Jansstraat is elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Het theater is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0524-820382.

Foto: Marc Haers