Openluchtspel Zweeloo komt weer in actie

Openluchtspel Zweeloo komt weer in actie

Aalden – Dit jaar is er weer een blijspel van Openluchtspel Zweeloo in het mooie openluchttheater aan de Aelder Hooghe in Aalden. Er waren reeds twee voorstellingen. De derde en laatste voorstelling is op zaterdag 27 augustus vanaf 20.00 uur. Er is een uitwijkdatum, namelijk vrijdag 2 september.

Het blijspel heet ‘Het is bingo op de camping’ en is geschreven door Evelien Evers. Jos gaat tegen wil en dank mee naar de camping. Hij vindt het geen kamperen maar ‘kramperen’. Dat laat hij dan ook goed merken. Hij moppert op alles en iedereen. Hij had liever in een hotel gezeten. Ook de buren vindt hij drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Wie neemt er nu een cavia mee op vakantie? Het bezoek wordt ook al niet op prijs gesteld.

De spelers zijn Marcel Bleijleven, Karen Askes, Marianne Kregel, Gerrit Haddering, Aaltje Bos, Albert Hilbrands, Mark Holman en Alida Eising. Souffleur is Annie Holman, Jan Hilbrands en Jan Hegen zorgen voor licht en geluid. De regie is in handen van Ine van der Spoel.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *