Meppen – Als je iemand verliest die heel dierbaar is, is het fijn als er iemand bij je thuis komt bij wie je een goed gevoel hebt en die je op een prettige manier kan begeleiden richting de uitvaart. Op Natuurbegraafplaats Mepperdennen aan de Zwarte Hurenweg 1 in Meppen kunnen geïnteresseerden op dinsdag 14 mei in contact komen met uitvaartverzorgers uit de omgeving.

Op Natuurbegraafplaats Mepperdennen wordt regelmatig de vraag gesteld “Weet u misschien een uitvaartverzorger die bij ons zou passen?” Dat is natuurlijk een lastige vraag om te beantwoorden. Wie een klik heeft met de één, heeft met een ander misschien weinig. Hoe fijn is het dan om zelf te ervaren of er een klik is? Om die reden ‘houdt Natuurbegraafplaats Mepperdennen op dinsdag 14 mei van 13.00 tot 15.30 uur een ontmoetingsbijeenkomst met uitvaartverzorgers.

De uitvaartverzorgers die tijdens deze dag aanwezig zijn, stellen zich voor, vertellen waar zij vandaan komen en wat zij belangrijk vinden bij het organiseren van een uitvaart. Nadien is er de gelegenheid om aan te schuiven bij een uitvaartverzorger (of meer) van wie u denkt dat hij/zij goed aansluit op uw uitvaartwensen. Er is ruimte voor een persoonlijk gesprek. Aan het bezoeken van de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden kan via deze link. Lees meer over de activiteiten op Natuurbegraafplaats Mepperdennen in de agenda op de website. Zo is er aanstaande donderdag een dauwtraptocht.