Dalerpeel – NKVV mag voor het volgende seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, zo laat de club uit Dalerpeel/Nieuwe Krim via Facebook weten. De huidige trainer Mark Eppinga heeft besloten om na het huidige seizoen om persoonlijke redenen te stoppen als hoofdtrainer bij NKVV.

“Ik heb een fantastische tijd gehad bij NKVV. Niet alleen met de spelers en de begeleiding, maar zeker ook met het bestuur, de vele vrijwilligers en de supporters. Ik heb NKVV ervaren als een gastvrije familie”, aldus Eppinga.

Helaas werden sportieve prestaties en mogelijkheden de afgelopen seizoenen overschaduwd door de coronacrisis. Bepaalde doelstellingen konden volgens Eppinga geen gevolg krijgen en de jonge selectie heeft hierdoor niet de grote stappen kunnen maken die de trainer oorspronkelijk voor ogen had. Volgens hem is het zichtbaar dat de spelersgroep de capaciteiten heeft om attractief en goed voetbal neer te zetten.

Hij heeft, zo heeft hij de club laten weten, behoefte aan een betere balans qua werk en privé. Lees het complete verhaal van NKVV hieronder.