Emmen – FC Emmen heeft ook de laatste sponsorpositie op het shirt verkocht. Vanaf de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk komende zaterdag prijkt Mystery Voetbal Box onderop de rug van het FC Emmen-tenue.

Bij Mystery Voetbal Box kunnen voetballiefhebbers een Mystery Box kopen met daarin een officieel voetbalshirt of merchandise-artikel. Klanten weten echter niet van tevoren wat ze krijgen, al kunnen ze wel een maat kiezen en bepaalde competities uitsluiten. Ook is het mogelijk om een willekeurig gedragen wedstrijdshirt te bestellen. Bij elke bestelling wordt een verhaal over de club meegestuurd.

Commercieel directeur Ben Haverkort: “Met Mystery Voetbal Box voegen we een prachtig en uniek voetbalconcept toe aan ons tenue. Iedereen die gek is van voetbal zou eens een kijkje moeten nemen bij dit bedrijf.” Martin de Gier, CEO van Mystery Voetbal Box: “Met de samenwerking FC Emmen willen ons concept bij het grote publiek onder de aandacht brengen. Wij en de Drentse eredivisieclub hebben een gezamenlijke passie voor voetbal.”

Mystery Voetbal Box is al jaren de marktleider van Mystery Voetbalproducten voor alle voetbalfans. Met diverse gepersonaliseerde e-commerce webshops biedt het alle voetbalfans in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Mystery Voetbal Boxproducten aan. De grote selectie van voetbalshirts aangevuld met voetbalsjaals en voetballen vormen de basis van het assortiment.

Foto: FC Emmen.