Coevorden – Stedelijk Museum Coevorden houdt deze maand een bijzondere kleurwedstrijd. Vier historische panden in de binnenstad van Coevorden vallen binnenkort extra op. Ze krijgen een grote stenen stadsgravure voor de deur. Aanstaande zaterdag wordt de stadsgravure geplaatst bij Kapper & Zo aan de Bentheimerstraat 5. De plaatsing van de eerste stadsgravure wordt groots gevierd. Zo is er op de Markt van alles te doen voor jong en oud.

Ophalen en inleveren kleurplaat

De kleurplaat is een kopie van deze stadsgravure. Aan de kinderen de taak om kleur te geven aan deze afbeelding. Kinderen kunnen de kleurplaat ophalen in Het Arsenaal, bij Kapper & Zo en ReadShop Coevorden. De kleurplaat is ook te downloaden via deze link op de website van het museum.

Inleveren kan tot zaterdag 23 oktober 15.00 uur bij Stedelijk Museum Coevorden of bij de kraam van de gemeente Coevorden op de Markt. Vermeld op de kleurplaat naam, leeftijd en contactgegevens.

De winnaar wordt dezelfde middag om 15.45 uur bekendgemaakt op de Markt. De winnaar kan een leuke verrassing ophalen bij Stedelijk Museum Coevorden in Het Arsenaal.

Er zijn die zaterdag allerlei activiteiten in de stad. Zie hiervoor onderstaand bericht.

Vier historische panden krijgen stadsgravure voor de deur (update)