Mevrouw Scholten wint eerste hoofdprijs in eindejaarsactie Dalen (update)

Mevrouw Scholten wint eerste hoofdprijs in eindejaarsactie Dalen (update)

Dalen – De eerste trekking van de eindejaarsactie van Ondernemersvereniging Dalen e.o. vond woensdagavond plaats. De winnaar van 200 euro in waardebonnen is G.M. Scholten van de Westerwijk. Johan Scholten en Arjuna Bonn gingen namens de ondernemingsvereniging meteen op bezoek. Uiteraard was mevrouw Scholten blij verrast.

Daarnaast waren er twee prijzen elk 100 euro. Die zijn gewonnen door Tibben uit Dalen en M. Vroege uit Wachtum. Verder waren er nog diverse winkeliersprijzen. Alle prijswinnaars krijgen schriftelijk bericht.

De eindejaarsactie duurt tot en met (koop)zondag 22 december. Bij elke besteding van 10 euro krijgt de klant een actiebon bij de deelnemende bedrijven in Dalen, Dalerveen en Wachtum. De bonnen, voorzien van naam en adres, kunnen worden gedeponeerd in de daarvoor bestemde bussen bij Snijders Wachtum, op winkelcentrum De Waag en bij Plus Assen in  Dalen. De bonnen kunnen worden ingeleverd tot maandag 23 december 18.00 uur.

De volgende trekkingen zijn op woensdag 11 en 18 december om 19.30 uur in restaurant De Baander. De eindtrekking is op maandag 23 december.

Het totale prijzenpakket bestaat uit waardebonnen van de OVD, variërend in waarde van 10 tot 450 euro, en vele prijzen van de deelnemende bedrijven.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Adverteren op Coevorder Nieuws