Emmen – De wedstrijden in de eredivisie beginnen voor FC Emmen op zondag 13 september om 12.15 uur met een thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Door het coronavirus is het niet mogelijk om meer dan 2200 supporters toe te laten bij de thuiswedstrijden in ons stadion De Oude Meerdijk.

Seizoenkaarthouders hebben straks bij één op de drie wedstrijden toegang. Tevoren dient de keuze te worden aangegeven mits er nog tickets voor die betreffende wedstrijd beschikbaar zijn.

“Eindelijk toch kunnen wij communiceren over de toegang voor seizoenkaarthouders bij de eredivisiewedstrijden”, aldus directeur Jan Zwiers. ‘Wij balen als club natuurlijk ontzettend dat wij niet al onze seizoenkaarthouders iedere wedstrijd toegang kunnen verlenen tot De Oude Meerdijk. Wij hebben als club bewust lang gewacht met onze communicatie over de toegang tot de eredivisiewedstrijden. Hierbij hebben wij de oefencampagne als testfase gebruikt en overleg gehad met onder andere onze supportersverenigingen en de lokale overheid. We zijn blij dat wij tijdens de oefencampagne hebben kunnen zien dat jullie de maatregelen in acht nemen, daardoor kunnen wij ons vastgestelde beleid doorzetten in de reguliere competitie.”

Meer informatie staat op de website van FC Emmen.

Keuze

Na de eerste drie thuiswedstrijden is er een evaluatie en wordt bepaald hoe het verder gaat. De kaartverkoop start online op woensdag 2 september om 18.30 uur. Er is keuze uit de wedstrijden FC Emmen-VVV-Venlo (zondag 13 september 12.15 uur); FC Emmen-Willem II (zondag 27 september 16.45 uur); FC Emmen-Fortuna Sittard (zondag 18 oktober 14.30 uur). Tickets zijn vanaf woensdag te bestellen via deze link.