Coevorden – Om iedereen een hart onder de riem te steken, wil Marc Slagter uit Coevorden graag een bijzondere film maken.

De film is bedoeld voor de vele mensen in de zorg, voor alle opa’s en oma’s die hun kinderen en kleinkinderen niet kunnen zien, voor alle ouders die samen met hun kinderen enorm hun best doen om al het schoolwerk goed te maken, voor alle winkeliers die het zwaar hebben. Voor iedereen dus die op welke manier dan ook getroffen wordt door de coronacrisis.

“Het is een heftige tijd! Het coronavirus zorgt er voor dat ons dagelijkse leven nagenoeg stil ligt. Scholen zijn dicht, winkeliers moeten vechten om het hoofd boven water te houden en iedereen blijft zoveel mogelijk binnen. Allemaal met maar één doel: het coronavirus onder controle krijgen! Dit lukt ons alleen als we het samen doen!

Creatieve boodschappen

“Vanaf volgende week wordt het lente, de temperatuur gaat richting de 20 graden. Ik wil op maandag 6 en dinsdag 7 april (drone)beelden maken met mooie creatieve boodschappen voor al deze mensen. Dit kan van alles zijn: een spandoek in de tuin, een vrolijk met stoepkrijt versierde stoep of terras, zwaaiende kinderen of thuiswerkende mensen of bedrijven die binnen de geldende maatregelen toch hun werk zo goed mogelijk proberen uit te voeren. Van al deze beelden maak ik een film die vervolgens gedeeld kan worden via de sociale media.”

Marc is daarom op zoek naar plekken waar hij beelden kan maken van al deze creatieve ideeën. Deze ideeën kunnen via zijn website worden doorgegeven. Ideeën zijn van harte welkom!

Gecertificeerd

Voor het maken van dronebeelden gelden uiteraard regels en is een vergunning verplicht. “Ik ben volledig gecertificeerd dronepiloot en vlieg niet boven woningen en mensen. Bij het maken van de beelden zorg ik er voor dat dit veilig gebeurt en binnen de geldende wet- en regelgeving. Ook neem ik uiteraard de coronaregels in acht.”