Coevorden – Noorden Reizen uit Coevorden houdt al voor de twaalfde keer de Magisch Drenthe Bustour. Inmiddels zijn deze tochten een begrip in Coevorden en omgeving. Ditmaal voert de tocht naar het Drents-Friese Wold.

De volgende tochten zijn op donderdag, 4, 11, 18 en 25 augustus en 1, 8, 15, 22 en 29 september. De start is traditiegetrouw bij zwem- en sportaccommodatie De Swaneburg aan De Pampert 2 in Coevorden. Het vertrek is om 13.00 uur, de terugkeer is rond 17.15 uur.

Route

Via Wachtum, Meppen, Aalden, Wezup, Westerbork, Beilen en Hoogersmilde gaat de tocht naar het Drents-Friese Wold. De gids vertelt onderweg wetenswaardigheden. Bij de Appelsche Hof in Appelscha staat de koffie/thee klaar met wat lekkers erbij. De reis wordt vervolgd via Wateren en Oude Willem. Via Dieverbrug rijdt de bus naar het Dwingelderveld en vervolgens naar Spier, Wijster en Bruntinge om uit te komen in Zweeloo met het fraaie kerkje. Na Noord-Sleen, Erm en Holsloot rijdt de bus naar Coevorden.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Noorden Reizen via telefoonnummer 0524-524137, info@noordenreizen.nl. Boeken kan ook online op de pagina dagtochten van de website www.noordenreizen.nl. De kosten zijn 17,50 euro per persoon, inclusief koffie of thee en iets erbij. De deelnamekosten dienen tevoren te worden overgemaakt.