Dalen – Plus Assen in Dalen houdt een unieke actie. In samenwerking met stichting Aold Daol’n is een prachtig album gemaakt over de geschiedenis van Dalen, Wachtum, Dalerveen, Stieltjeskanaal en Dalerpeel. Iedereen kan door aankopen bij Plus Assen zo’n album bemachtigen.

Onlangs werden albums overhandigd aan wethouder Jeroen Huizing en een delegatie van Aold Daol’n. De klant ontvangt bij besteding van 10 euro gratis een zakje historische stickers. Rik Assen: “We hebben iets gemaakt voor iedereen in Dalen en omgeving: het is echt een uniek album met foto’s uit de voormalige gemeente Dalen. Van vroeger tot nu, voor iedereen die trots is op onze leefomgeving. Het album is gemaakt in samenwerking met enthousiaste leden van Aold Daol’n.  Zij hebben een enorme database aan beelden en verhalen uit het verleden van de gemeente Dalen. Zonder de tomeloze inzet van deze leden van deze stichting hadden we nooit zo’n mooi album kunnen realiseren, heel veel dank hiervoor.”

Het team van Plus Assen in Dalen wenst iedereen veel plezier bij het verzamelen van de stickers en het lezen en bekijken van dit historische album van Dalen. Tot slot: niet meegerekend worden uit te keren statiegeld en de wettelijk niet toegestane artikelen: rookwaren, slijterijartikelen, zuigelingenvoeding 0-6 maanden, geneesmiddelen, services en diensten.

Foto’s: Plus Assen.