Noord-Sleen – In de zaal van restaurant Wielens werd zaterdagavond het foto- en verhalenboek van de Toorn van Thunaer gepresenteerd. Voorzitter Gerrit Hegen van Stichting Ter Klinke reikte de eerste exemplaren uit aan de kinderen, die een rol hadden in het muziektheaterspektakel in september.

Het 172 pagina’s tellende boek barst van de foto’s en verhalen, die een goed beeld geven van hetgeen er allemaal kwam kijken bij de totstandkoming. Alle mogelijke groepen medewerkers komen aan bod in het fraai uitgevoerde boek. Ook alle interviews, die in de loop der tijd zijn geplaatst op de website van Toorn van Thunaer, zijn erin opgenomen. De samenstelling van het boek was in handen van Roelie Lubbers-Hilbrands.

Wie het boek wil bestellen, kan dat doen via de website van Stichting Ter Klinke.

Alle acteurs, zangers en muzikanten waren uitgenodigd voor deze avond. Wie kon, was er beslist: de zaal zat goed vol. De aanwezigen konden hun kennis over de historie, muziek, uitspraken en andere zaken testen tijdens een pubquiz, die werd geleid door Robert Braam als Kwiebus Kwikzilver. Het werd een genoeglijke avond van al deze mensen, die zo hard hebben gewerkt voor een prachtige voorstelling op initiatief van Harm Dijkstra, Jan Kruimink en Gerrit Hegen.

 

Lees ook:

Nagenieten van Toorn van Thunaer