Coevorden – Het is aanstaande woensdag, 23 december, zover! Dan vindt de onlineveiling voor de horecabedrijven in de gemeente Coevorden plaats.

De kavels uit alle delen van de gemeente komen gestaag online op de Facebookpagina Coevorden Horeca. Elk kavel heeft een eigen nummer. De spelregels staan op dezelfde Facebookpagina. Vanaf het moment, dat de kavels online staan, kan worden geboden. Tijdens de veiling van woensdag vanaf 20.20 uur worden de kavels via een liveverbinding behandeld. Op dit moment kan de kavel nog overboden worden. De veilingmeester, Raimond Rolleman, geeft een beperkte tijd aan om de kavel te sluiten. Als de kavel is gesloten, is de hoogste bieder de gelukkige koper.

Het aanbod kavels is enorm: van gesigneerde voetballen, massages, afhaalmenu’s tot een optreden van Harm Spang, een jeans en autowasbeurt.

De gekochte kavels kunnen op donderdag 24 december worden afgehaald bij Raimond Rolleman aan de Weigelia 5 in Coevorden. Schema: kavel 1 t/m 20, 9.00-10.00 uur; kavel 21 t/m 30, 10.00-11.00 uur, enzovoorts of in overleg via een privébericht aan Raimond Rolleman of 06-39670603.

Wie de koper van een kavel is, dient een bericht te sturen naar Albert Lubbelinkhof via 06-53277085 onder vermelding van uw naam en kavelnummer, evenals de betalingswijze: een digitaal betaalverzoek of contante betaling. Iedereen, die een kavelformulier afhaalt, moet zich kunnen legitimeren.

Crowdfunding

Ook wordt geld ingezameld via een crowdfundingactie, waarbij de teller inmiddels op 3760 euro staat. Daar kunnen zowel met naamsvermelding als anoniem donaties worden gedaan.

De acties zijn op gang gebracht door Albert Lubbelinkhof, die als oud-horecaondernemer meeleeft met de situatie van de horeca.

Lees ook:

Crowdfundingactie voor horeca in gemeente Coevorden loopt als een trein