Coevorden/regio – Gooiden regen en onweer afgelopen woensdag roet in het eten bij de aftrap van ‘FC Emmen gaat de straat op’, vandaag konden de activiteiten aan de Kamperfoelie in De Heege en Coevorden en bij vv Dalen wel doorgaan. Er werd fanatiek gestreden door de deelnemende jongeren.

Gedurende een aantal weken zijn er voetbalactiviteiten in Coevorden, Dalen, Geesbrug, Schoonoord en Sleen.

Kinderen van de basisscholen en jongeren van het voortgezet onderwijs kunnen samen met een trainer lekker buiten voetballen. Het idee is niet alleen om kinderen een leuke tijd te bezorgen, maar ook om zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te geven in beweging te komen. Dankzij hoofdsponsor EasyToys komen trainers van FC Emmen naar de gemeente Coevorden. De Buurtsportcoaches Gezond Coevorden zijn betrokken bij de activiteiten.

Aanmelding

Meedoen is gratis, maar FC Emmen wil wel weten hoeveel kinderen er op elke locatie komen. Aanmelden kan via www.fcemmen.nl/destraatop.

In onderstaand schema (klik op de afbeelding onder de foto’s en het filmpje voor een grotere weergave) staat op welke data en locaties FC Emmen aanwezig is (in het schema staat de B voor basisschool en de M voor middelbaar onderwijs). Voor kunstgras worden kunstgrasschoenen geadviseerd. Wie die niet heeft, kan gebruikmaken van schoenen met een platte zool.