Coevorden – Raadslid Jerry Stoker is onlangs door de leden van het PAC gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Op de ledenvergadering van oktober wordt over de plaatsen twee, drie en vier besloten. Op de advieslijst van de kandidatencommissie staan de huidige fractievoorzitter Irene Driehuis (2), huidig D66-raadslid Lars Hoedemaker (3) en Paulien Blaauwgeers (4).

“De top van de lijst laat met deze vier kandidaten een goede balans zien”, zegt voorzitter Bernhard Ensink. “Twee vrouwen en twee mannen. Jerry Stoker en Paulien Blaauwgeers wonen in de stad Coevorden, Irene Driehuis en Lars Hoedemaker in respectievelijk Weijerswold en Wezup. Samen vormen zij een goede mix van drie ervaren raadsleden en nieuwkomer Paulien Blaauwgeers.”

Voor de overige plaatsen is een wervingsactie gestart. Belangstellenden kunnen zich melden bij de kandidatencommissie via bestuur@pac-coevorden.nl. De ledenvergadering van november zal over de invulling van de overige plaatsen op de lijst beslissen.