Oosterhesselen – De organisatie van de avond4daagse Oosterhesselen, Gees en Zwinderen doet via Facebook een oproep aan aanwonenden van de route om te zorgen voor verkoeling van de wandelaars.

De avond4daagse start vandaag, dinsdag 25 juni, bij De Hesselerhof in Oosterhesselen. De route gaat langs basisschool De Woert naar Huldert, Tramakker, Edveensweg richting De Klencke, vanaf de Etgaarde naar de Bergakkers langs de vijver naar Langbos en richting Hofakkers.

Daarnaast geeft de organisatie tips aan de wandelaars: neem voldoende drinken mee, zorg voor aanvulling van mineralen door soep, bouillon, melk of tomatensap, smeer je goed in met zonnebrandcrème, draag een pet of hoed, zorg voor een natte doek in uw nek.

De dagelijkse starttijd is van 18.00 tot 19.00 uur, er is keuze tussen 5 en 10 kilometer. Woensdag is de start bij sportpark ‘t Alterbarg in Zweeloo, de wandelaars beginnen donderdag bij IJssalon Talenti in Gees en de slotavond is weer vanaf De Hesselerhof. De intocht is om 20.00 uur vanaf café De Lindeboom naar De Hesselerhof.