Coevorden – Lionsclub Coevorden-Dalen houdt op zondag 15 mei voor de twaalfde keer het Park X-Country Golftoernooi in het Van Heutszpark. De opbrengst gaat altijd naar goede doelen, ditmaal gaat het om de opvang van Oekraïners en Drostengroep Scouting Coevorden. Het park blijft toegankelijk, publiek is welkom.

In het park liggen achttien holes klaar. De kosten zijn 300 euro per team van vier golfers. Individuele deelname kost 75 euro. De genoemde bedragen zijn inclusief drankjes en barbecue. Ook degenen, die geen golfvaardigheidsbewijs hebben kunnen deelnemen. Wie niet golft, kan voor 30 euro p.p. wel meedoen aan de barbecue. Aanmelden kan via parkgolf@lionscoevorden.nl.

De inloop/ontvangst is vanaf 12.00 uur bij de Oranjebank. Om 13.00 uur gaat het toernooi van start. Om 16.00 uur staan de borrel en de barbecue klaar. Dan vindt ook de prijsuitreiking plaats.

Deelnemende teams zijn onder andere Tuindeco International, Wemeijer Zand & Grind, Griemink Klazienaveen, Kentfort Financiële Diensten, I-Beheer Internetservice, opleidingscentrum CIBO, Adbeco Accountants/Belastingadviseurs en Viking Entertainment Group.